ΔΩΡΕAΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO ΠΑΚEΤΟ | ΝΕΟΛΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για την ελευθερία του λόγου και την ανεξιθρησκία, αλλά πολλοί λίγοι ξέρουν και τα 30 δικαιώματα που αναφέρονται στην Οικουμενική Διακήρυξη. Με το Εκπαιδευτικό Πακέτο, Φέρνοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ζωή, και τα σχέδια μαθημάτων που περιλαμβάνονται στον Οδηγό του Παιδαγωγού, μπορείτε αμέσως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση των σπουδαστών σας για το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μπορούν εύκολα και απλά να αρχίσουν την επίτευξη όχι μόνο μιας μεγαλύτερης αναγνώρισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και βελτίωσης στη ζωή τους. Εάν περισσότεροι άνθρωποι γνώριζαν και επέμεναν στα δικαιώματά τους, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ειρηνικός και πολιτισμένος.

Αν δεν είστε εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε το Ενημερωτικό Πακέτο μας Μαθαίνοντας τα Δικαιώματά Σας.

Αν έχετε ήδη κάνει χρήση του ενημερωτικού πακέτου, κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε τα υλικά του Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

TEACHERS WITH STUDENTS 17 AND ABOVE, TAKE NOTE: The Bringing Human Rights to Life Education Package is offered as an aid to educators who teach 17-year-olds and above in a classroom or group learning setting. Click here for information and to order.

If you need education packages for more than one teacher committed to delivering and documenting the program, please call +1-323-663-5799 to place such an order.
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Κατανοώ ότι θα έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ένας τοπικός εκπρόσωπος της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για να με βοηθήσει με την τεκμηρίωση της χρήσης των υλικών της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Εάν δεν μπορείτε, για οποιοδήποτε λόγο, να τηρήσετε την βασική συμφωνία για παροχή τεκμηρίων από τη χρήση του προγράμματος, η Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς, μπορεί (επαφίεται στη διακριτικότητα των υπαλλήλων της) να ασκήσει το δικαίωμα να σας ζητήσει να πληρώσετε το κόστος αγοράς του πακέτου και οποιεσδήποτε χρεώσεις αποστολής.
Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.youthforhumanrights.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.