ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οπουδήποτε εφαρμόστηκε, η διδακτέα ύλη της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εμπνέει ενθουσιώδη ανταπόκριση και συμμετοχή.

Χωρίς καμία επιβάρυνση για τους εκπαιδευτικούς, Η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διεθνώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διδακτικών εργαλείων – συμπεριλαμβανομένων ενός οδηγού για τον εκπαιδευτικό, βιβλιαράκια και βίντεο– που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε.

Τα ακόλουθα εννέα απλά βήματα κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να τα ακολουθήσει για να αρχίσει την εφαρμογή του προγράμματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα σχολείο, λέσχη ή ομάδα της κοινότητας:  1. Παραγγείλτε το Εκπαιδευτικό Πακέτο της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διεθνώς από το www.youthforhumanrights.org. Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε.
  2. Μελετήστε την ιστοσελίδα της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διεθνώς (YHRI) και παρακολουθήστε τα 30 βίντεο των ανακοινώσεων κοινής ωφέλειας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα βίντεο.
  3. Λάβετε το εκπαιδευτικό σας πακέτο και εξοικειωθείτε με αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για τους μαθητές σχετικά με το μάθημα.
  4. Χρησιμοποιήστε τα πλάνα μαθήματος που βρίσκονται στον Οδηγό για τον Εκπαιδευτικό, της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  5. Αναφέρετε στους μαθητές τους διαγωνισμούς τέχνης/δοκιμίου/ποίησης. Κάντε κλικ εδώ.
  6. Βοηθήστε τους να διαλέξουν, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τα δοκίμια/τέχνη/ποίηση.    
  7. Συζητήστε αυτά που έμαθαν από την εκτέλεση των δοκιμίων/τέχνης/ποίησης.
  8. Στείλτε μας τα αποτελέσματα των ερευνών σας πριν και μετά το μάθημα, μαζί με αστείες ιστοριούλες, φωτογραφίες και βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
  9. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διεθνώς (YHRI) στο σχολείο.

Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε μια ομάδα YHRI >>