ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Η Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διενθώς (YHRI) συνεργάζεται με τον Σύλλογο Φοιτητικών Συμβουλίων της Καλιφόρνια (CASC) στη διδασκαλία των ανθρώπινων δικαιωμάτων στους νέους ηγέτες ως μέρος της ετήσιας Συνόδου Κορυφής της Δράσης Νεολαίας της Καλιφόρνια (YASC) η οποία αποτελεί τμήμα της CASC.

Καθώς ένας στους πέντε μαθητές εγκαταλείπουν το γυμνάσιο στην Καλιφόρνια, η ανάγκη να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές του Λυκείου για να τους μετατρέψουμε σε αληθινούς ηγέτες δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτακτική.

«Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον CASC πριν από δύο χρόνια, όταν με κάλεσε να παρουσιάσω την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα στους παρευρισκόμενους και είμαι περήφανη που είμαι σε θέση να το κάνω αυτό και πάλι φέτος. Αυτή η νεολαία είναι το μέλλον μας και είναι ζωτικής σημασίας να μεγαλώσει με μια κατανόηση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε η Τρέισι Μόροου, Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της YHRI.

Ο CASC είναι ένας οργανισμός του οποίου ηγούνται φοιτητές και ο οποίος υπάρχει για πάνω από εξήντα χρόνια. Στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στον κόσμο, εκπαιδεύοντας ειδικευμένους, ηθικούς και ευαίσθητους ηγέτες από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς.

Ο σκοπός της Νεολαίας Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι να διδάξει την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στους νέους ανθρώπους ώστε να γίνουν πολύτιμοι υποστηρικτές της ανεκτικότητας και της ειρήνης.

Γι αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκαν δύο σεμινάρια για τους μαθητές ως μέρος της YASC. Το ένα είχε ως θέμα του, «Τι Είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;» και το δεύτερο «Τι μπορείτε να Κάνετε για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;»