ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2ΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ

Η Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Κόλπου της Τάμπα διοργάνωσε τον 2ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο πάρκο Νορθ Στράουμπ για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρουσία 350 ατόμων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ενώθηκε με τον Ερυθρό Σταυρό, το Συνασπισμό της Φλόριντα Ενάντια στο Δουλεμπόριο Ανθρώπων, την κοινότητα του κόλπου της Τάμπα, το Ισλαμικό Κέντρο της Αγίας Πετρούπολης και το Έθνος του Ισλάμ.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο Vinoy, η τηλεόραση Telemundo, το κλαμπ Bellair Country, η Ακαδημία Admiral Farragut, καθώς και τo Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sunscreen. Η εταιρεία χυμών Jamba είχε μια σκηνή και μοίραζε δωρεάν ποτά για να υποστηρίξει την εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες στο γύρο του πάρκου, κέρδιζαν ένα βραχιολάκι, κάθε φορά που ολοκλήρωναν με επιτυχία έναν κύκλο βοηθώντας τους έτσι να μετρούν τους γύρους. Το άτομο με τα περισσότερα βραχιολάκια κέρδισε το βραβείο. Στη συνέχεια, ομιλητές όπως η Άννα Ροντρίγκες, Ιδρύτρια του Συνασπισμού της Φλόριντα Ενάντια στο Δουλεμπόριο Ανθρώπων, η Μαίρη Σάτλγουορθ, πρόεδρος της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς, και ο Ιμάν Γουίλμορ Σαντίκι από το Ισλαμικό Κέντρο Αγίας Πετρούπολης απευθύνθηκαν στο πλήθος.

Η ηθοποιός Κατρίν Μπελ μίλησε για τη σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακολούθησαν παραστάσεις από το Αφρικανικό συγκρότημα χορού Dunda Dole Urban και το συγκρότημα τζαζ «Dixie Chaps».

Ολοκληρώνοντας την ημέρα των εκδηλώσεων, οι εκπρόσωποι από τις διάφορες ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα παρευρέθηκαν σε γεύμα και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και επεξεργάστηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση βασικών ζητημάτων.