Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2009, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΕΙΝΤΟΣ

Πολλοί στο νησί των Μπαρμπέιντος αναγνωρίζουν ήδη το έργο της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς (YHRI) καθώς έχουν παρακολουθήσει τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας της YHRI στην εθνική τηλεόραση. Το παράρτημα της YHRI στα Μπαρμπέιντος αποτελεί πλέον την ογδοηκοστή τέταρτη χώρα που εντάχθηκε στην YHRI. Με οικοδεσπότη τον Αιδεσιμότατο Μίκαελ Στιλ, η ομάδα της Παγκόσμιας Περιοδείας 2009 είχε μια κατάμεστη ημερήσια διάταξη συναντήσεων με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, παράλληλα με τις ειδικές εκδηλώσεις για τη νεολαία.

Ο Αιδεσιμότατος Μίκαελ Α. Στιλ από την Hope Transplant Ministries διορίστηκε επίτιμος πρέσβης της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς, στα Μπαρμπέιντος. Ο Αιδεσιμότατος Στιλ θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με την τοπική κοινότητα για την προώθηση της επιμόρφωσης πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα και για τη διανομή των ενημερωτικών φυλλαδίων της YHRI καθώς και για την προβολή των ανακοινώσεων κοινής ωφέλειας ευρύτερα στο νησί.

Η Δρ. Μαίρη Σάτλγουορθ, Ed.D., ιδρυτής και πρόεδρος της YHRI, συνεχίζει τις δραστηριότητες εκπαίδευσης των παιδιών σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας της Παγκόσμιας Περιοδείας στα Μπαρμπέιντος.

Προς τιμήν της 60ής Επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, η Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς κάνει και πάλι το γύρο του κόσμου, με την Έκτη Παγκόσμια Περιοδεία της. Η συναρπαστική Παγκόσμια Περιοδεία 2009 περιλαμβάνει την Αργεντινή, την Αυστραλία, τα Μπαρμπέιντος, την Κολομβία, την Ιορδανία, το Μεξικό, τη Ρωσία, τη Νότια Αφρική, την Ελβετία, το Τιμόρ-Λέστε και την Ουγκάντα.

Γίνετε Μέλος της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σήμερα!