Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο δεκαεννιάχρονος οδηγός αγώνων αυτοκινήτων Νίκι Λανίκ, πρωταθλητής του Clio Cup Winter Champion 2006, έτρεξε την 1,2 μιλίων διαδρομή της πίστας Brands Hatch Indy στην Αγγλία, στις 1 και 2 Απριλίου με το λογότυπο «Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» σε περίοπτη θέση. Ο Νίκι και η Ομάδα Αγώνων Ταχύτητος της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ηνωμένου Βασιλείου έφεραν το ζωτικό μήνυμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μια κατάμεστη εξέδρα με πάνω από 30.000 άτομα να παρακολουθούν μέσα στην πίστα και πολλά ακόμη να παρακολουθούν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.

Στην πιο διάσημη στροφή αγώνων ταχύτητας της Αγγλίας, το Paddock Hill Bend, ο Νίκι και ένας άλλος οδηγός άγγιξαν τροχούς. Αυτό προκάλεσε βλάβη στο σύστημα του τιμονιού, αλλά παρόλα αυτά έτρεξε για να κερδίσει την 11 θέση! O Νίκι επιτάχυνε στη γραμμή του τερματισμού του Γύρου 1 του ELF Renault Clio Cup, το οποίο ήταν ένας αγώνας στο πλαίσιο του επερχόμενου βρετανικού Touring Car Championship.

O Νίκι και η ομάδα του θα φέρει περισσότερη επίγνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Δεύτερο Γύρο αυτού του αγώνα στην πίστα αγώνων Rockingham στις 22 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς ημερομηνίες αγώνων της Ομάδας Αγώνων Ταχύτητας της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, πηγαίνετε στο: http://www.Y4HR.com