Ενημερωτικό Πακέτο της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Εκπαιδευτικοί: Για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά βοηθήματα της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διεθνώς –και πώς μπορείτε να κάνετε τα ανθρώπινα δικαιώματα καθημερινή πραγματικότητα στην περιοχή σας–, προσφέρουμε το ενημερωτικό πακέτο της Νεολαίας υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς, υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων, οι οποίοι διδάσκουν μαθητές ηλικίας 10-17 ετών σε μια σχολική τάξη, σε μια ομάδα ή σε ένα κοινοτικό κέντρο.

Το δωρεάν πακέτο σας περιλαμβάνει:

  • Το βιβλιαράκι Τι Είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;, που περιλαμβάνει μια πλήρως εικονογραφημένη εκδοχή της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή από τους νέους.
  • Ένα DVD που παρουσιάζει το Κάνοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Πραγματικότητα, μια εισαγωγή στο παγκόσμιο πρόγραμμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στα εργαλεία ευαισθητοποίησης σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα: το βραβευμένο εκπαιδευτικό φιλμ διάρκειας 9,5 λεπτών, Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων· οι 30 ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας που απεικονίζουν καθένα από τα άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων· και το αντι-εκφοβιστικό μουσικό βίντεο UNITED.

Ένα δωρεάν πακέτο ανά εκπαιδευτικό – χωρίς έξοδα αποστολής. Για να λάβετε το δωρεάν πακέτο σας, συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ: Το Εκπαιδευτικό Πακέτο «Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» προσφέρεται δωρεάν σε όσους διδάσκουν μαθητές/συμμετέχοντες ηλικίας 18 ετών και άνω σε μια σχολική τάξη ή σε ομάδες. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε.

Αν δεν μπορείτε, για οποιονδήποτε λόγο, να τηρήσετε τη βασική συμφωνία να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο για να διδάξετε τα ανθρώπινα δικαιώματα στην περιοχή σας –και να μας παρέχετε τεκμηρίωση της χρήσης του– η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μπορεί, σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια των διευθυντών της, να ζητήσει να καλυφθούν τα έξοδα αποστολής.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα προσωπικά σας στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.youthforhumanrights.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.