Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

Η Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς φτάνει στους νέους, όπου και αν συγκεντρώνονται σε σχολεία, σχολές, ή και στο σπίτι.
Η Αντιμετώπιση του Θέματος της Εμπορίας Ανθρώπων

Η YHRI συνέβαλε στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων ή «σύγχρονη σκλαβιά», ένα είδος εγκλήματος που σήμερα πλήττει 27 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ως επί το πλείστον γυναίκες και παιδιά. Από το 2003, η YHRI πραγματοποίησε μια σειρά από σεμινάρια και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένα στο Λος Άντζελες με συμμετοχή ενός εκπροσώπου του Αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης και ένα άλλο στο κέιπ Κόουστ στη Γκάνα, στην ίδια την τοποθεσία στην οποία, μέχρι πριν από δύο αιώνες, εκατοντάδες Αφρικανοί φυλακίζονταν σε βρώμικα μπουντρούμια, πριν μεταφερθούν ως σκλάβοι στην Αμερική και την Ευρώπη.

YHRI-Συνεργασίες στην Πάλη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Η YHRI είναι μια ανεξάρτητη, μη θρησκευτική και μη κερδοσκοπική εταιρεία εγγεγραμμένη στις ΗΠΑ. Η YHRI συνεργάζεται και συμμαχεί με κοσμικές και θρησκευτικές οργανώσεις παρομοίων ιδεών για την επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς δια μέσου των ετών (κάντε κλικ εδώ για τη σελίδα YHRI και Συνεργάτες)

Λόγω της επιτυχίας των διαφόρων εκστρατειών της YHRI, κυβερνητικά στελέχη έχουν ξεκινήσει την ενσωμάτωση εκπαιδευτικών υλικών της YHRI στα προγράμματά τους. Οι Εθνικές Επιτροπές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μεξικού και της Νέας Ζηλανδίας υιοθέτησαν τα προγράμματα, τα οποία θεωρούν πολύτιμους πόρους στην αντιμετώπιση καταχρήσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίσταται η νεολαία στις χώρες τους.

Η YHRI είναι ιδιαίτερα ευγνώμων προς το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας Διεθνώς, η οποία έχει προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην προσπάθεια παραγωγής και εκτύπωσης ή δημοσίευσης πολλών από τα εκπαιδευτικά υλικά μας και στη προσπάθεια διάδοσης των υλικών προς το κοινό και συντάχθηκε κατά καιρούς με την YHRI σε δημόσιες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.